Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمودرضا رسولی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان، با اشاره به اجرای طرح تشدید کنترل نظارت و بازرسی بهداشتی و شرعی دامپزشکی که از اواسط اسفند سال گذشته آغاز شده و تا پایان ماه رمضان ادامه دارد اظهار کرد: ساماندهی ۲۱ اکیپ بازرسی بهداشتی در سطح استان در اجرای این طرح مورد توجه بوده است.

وی بیان کرد: نظارت و بازرسی از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی نظیر کشتارگاه‌ها، مراکز بسته بندی مواد خام دامی، رستوران‌ها، قصابی، مرغ فروشی، طباخی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در دستور کار است.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان با بیان اینکه بازرسان دامپزشکی استان به صورت شبانه‌روزی حتی در تعطیلات
مشغول به اجرای طرح هستند گفت: 
از ابتدای این طرح تاکنون بیش از ۷ هزار مورد بازرسی از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی انجام شده و حاصل آن ضبط و امحاء بیش از ۱۲ تن مواد خام دامی غیرقابل مصرف بوده است.

وی با اشاره به اینکه در طول اجرای این طرح ۴۰۰ پرونده تخلف بهداشتی تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شد عنوان کرد: با تدابیر سازمان جهاد کشاورزی، در تولید و توزیع گوشت در اواخر سال ۱۴۰۰ مشکلی نبود و بازرسان بهداشتی نیز نسبت به ایجاد امنیت غذایی و ارتقاء سطح بهداشت فرآورده‌های خام دامی از هیچ کوششی دریغ نکردند.

انتهای پیام/۸۹۰۲۶/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرکل دامپزشکی استان همدان ماه رمضان اکیپ دامپزشکی خام دامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۴۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی ۷۹۰ پرونده در کمیسیون صلاحیت ساخت و ورود دارو

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، ضمن تاکید بر پویایی ارسال پرونده از طرف شرکت‌ها به اداره کل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل، گفت: در راستای تحقق شعار سال با همت کارشناسان و رؤسای ادارات ثبت فرآورده‌های تحت نظارت، تمام پرونده‌های PMF باقیمانده از سال ۱۴۰۲ که نقص مستندات نداشته اند، بررسی و اعلام نتیجه شده اند و از تاریخ ۱۵/‏۰۲/‏۱۴۰۳‬ پرونده‌های مربوط به سال ۱۴۰۳ در دست اقدام و بررسی قرار گرفته اند.

وی افزود: مواردی که نیاز به اصلاح داشته اند نیز به کارتابل مسئولین فنی شرکت‌ها عودت شده و پس از رفع نقص فوراً به مرحله بعد بررسی ارجاع خواهند شد. از ابتدای اسفند سال گذشته تعداد ۷۹۰ پرونده جهت اخذ رأی به کمیسیون قانونی تشخیص (صلاحیت ساخت و ورود دارو و مواد بیولوژیک) ارسال و نتایج آن در تارنمای سازمان بارگذاری شده و صدور کد ثبت / پروانه‌های آنها انجام و به اتمام رسیده و تعداد ۳۳۳ کد ثبت (IRC) نیز برای مواد اولیه مورد استفاده در تولید فرآورده‌های نهایی تحت نظارت صادر شده است.

محمدی گفت: میانگین تعداد پرونده بررسی شده ۱۴۴ فقره در ماه بوده که در حال حاضر به ۴۳۷ فقره افزایش یافته است و حاکی از تلاش شبانه روزی همکارانمان در اداره کل مربوطه بوده است.

وی افزود: برای تحقق شعار سال، از هیچ اقدامی دریغ نخواهیم کرد. امید است با ادامه این روند نقش به سزایی در رونق هرچه بیشتر تولید و جهش انقلابی آن ایفا نمائیم.

کد خبر 6099969 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • درمان ضد انگلی بیش از ۹ هزار راس دام سبک در اندیمشک
  • بیش از ۳۸ تن فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف در خرمدره معدوم شد
  • بررسی ۷۹۰ پرونده در کمیسیون صلاحیت ساخت و ورود دارو
  • روند کاهشی شاخص‌های مرده زایی و بستری متصل به تولد در استان همدان
  • ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر
  • دام‌ها در خوزستان به طور رایگان واکسینه می‌شوند
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی دلال پتروشیمی در فارس
  • مجازات ۸۴۰ میلیون ریالی برای عرضه دارو‌های دامی تقلبی در اشنویه
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما