Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی گفت: در ماه مبارک رمضان ۷ برنامه شاخص فرهنگی در ماه مبارک رمضان اجرا می‌شود و در بخش رفاهی ۱۲ هزار بسته مواد غذایی تهیه و در نیمه اول ماه مبارک رمضان در بین نیازمندان توزیع می‌شود.

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، حجت‌الاسلام جمال ایزدی ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اظهار کرد: امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا فعالیت‌های بقاع متبرکه نسبت به سال‌های گذشته متفاوت شد بنابراین تلاش شد تا جایگزین‌های مناسبی را برای عرضه خدمات به مخاطبین در حوزه فرهنگی و رفاهی در نظر گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خرسان رضوی با بیان اینکه برنامه‌های اوقاف در بقاع متبرکه به مناسبت ماه مبارک رمضان در طرح ضیافت الهی در دو بخش خدمات فرهنگی و خدمات رفاهی است، افزود: در زمینه خدمات فرهنگی ۱۱ بقعه شاخص کشوری و ۲۴ بقعه شاخص استانی با ایجاد بسترهایی در فضای مجازی، فعالیت‌های خود را عرضه و اطلاع‌رسانی و امکان زیارت مجازی را برای مخاطبین فراهم می‌کنند.

وی با اشاره به هفت اقدام ارزشمند بقاع متبرکه در زمینه فرهنگی در ایام ماه مبارک رمضان، گفت: مسابقه صدای نور با موضوع تفسیر صوتی استاد قرائتی، نرم افزار مشاوره سبک زندگی اسلامی، تلویزیون اینترنتی «رمضان در خانه است» با موضوع قرائت قرآن، مسابقه فرهنگی و مناجات‌خوانی با حضور کارشناسان مذهبی از جمله اقدامات فرهنگی بقاع متبرکه در ایام ماه مبارک رمضان است.

ایزدی مسابقه «ضیافت الهی» در قالب سخنرانی کوتاهی از اساتید حوزه و دانشگاه و «مسابقه ضیافت الهی در جوار نور الهی» با موضوع قرائت یک صفحه از قرآن کریم توسط قاری برتر شهرستان و تفسیر کوتاه نکات مهم آن جزء از دیگر اقدامات فرهنگی بقاع متبرکه عنوان کرد و افزود: «مسابقه امام زمان(عج) در آینه نهج البلاغه» با موضوع بیانات گوهربار حضرت علی(ع) در نهج البلاغه درباره امام زمان(عج) و طرح «گل‌های بهشتی» که در راستای افزایش جمعیت بیشتر و در پاسخ به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در این خصوص دیده شده است از اقدامات فرهنگی بقاع متبرکه در ایام ماه مبارک رمضان است.

معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی بیان کرد: این فعالیت‌های فرهنگی که در ماه مبارک رمضان در بقاع متبرکه انجام می‌شود از شبکه‌ها و کانال‌های مختلف و رسانه‌ها در فضای مجازی در حال تبلیغ و ترویج است و برخی از این فعالیت‌ها به‌صورت ملی و کشوری اجرا می‌شود.

وی گفت: این هفت فعالیت فرهنگی به‌همت مراکز افق بقاع متبرکه امامزاده سیدحمزه(ع) کاشمر، امامزادگان یاسر و ناصر علیهما السلام طرقبه شاندیز، امامزاده غیاث الدین محمد(ع) و خواجه اباصلت(ره) مشهد، فضل بن شاذان(ره) و تکیه ابوالفضلی نیشابور، اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه یک مشهد، موقوفه قرآنی شاندیز و همکاری موسسه آموزش عالی فردوس همراه با جوایز ارزنده و متنوع برگزار می‌شود.

ایزدی با اشاره به خدمات رفاهی مراکز افق بقاع متبرکه عنوان کرد: مهم‌ترین خدمات رفاهی که توسط ادارات اوقاف شهرستان‌ها و بقاع متبرکه در استان انجام می‌شود تهیه و توزیع ۱۲ هزار بسته حمایتی به ارزش ۳۰ میلیارد ریال برای نیازمندان از محل موقوفات منطبق، نذورات مردمی و کمک خیرین است.

معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی تصریح کرد: این بسته‌ها تا ۱۵ ماه مبارک رمضان، ولادت با سعادت امام حسن مجتبی(ع) در بین نیازمندان توزیع می‌شود.

وی بیان کرد: اصل برنامه قرآنی در قالب‌های مختلف از جمله در قالب قرآن‌خوانی، جزءخوانی، تفسیر و هم در نکات کوتاه قرآنی از جمله صدای نور، مسابقات قرآنی و ارائه محتوای قرآنی در فضای مجازی صورت می‌گیرد.

ایزدی به اقدامات فرهنگی و رفاهی اوقاف قبل از ماه مبارک رمضان در مقابله با ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: در این راستا بسته‌هایی به مناسبت نیمه شعبان میان نیازمندان توزیع شد، علاوه بر آن ۱۵۰۰ پک بهداشتی و حدود ۸۰ هزار عدد ماسک در برخی از پایگاه‌ها و بقاع‌ها تولید و میان نیازمندان توزیع شد.

انتهای پیام /

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مواد غذایی نیازمندان اداره اوقاف خراسان رضوی معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی ماه مبارک رمضان نیازمندان توزیع اقدامات فرهنگی بقاع متبرکه فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۳۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فلسفه حضور استادان حوزه در دانشگاه، تأثیرگذاری فرهنگی و تربیتی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ نشست هم‌اندیشی سالانه اساتید گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و خراسان رضوی با حضور محسن مرادی رئیس، علی یساقی معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و حجت‌الاسلام سیدمهدی حسینی‌مطلق رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد استان خراسان رضوی در این دانشگاه برگزار شد.

حجت‌الاسلام سیدمهدی حسینی‌مطلق در این نشست با انتقاد از نحوه به‌کارگیری استادان گروه معارف در دانشگاه اظهار کرد: قرار نبوده که استادان را از حوزه بیاوریم و قوانین دانشگاه را بر آنان تحمیل کنیم. فلسفه حضور استادان حوزه و مؤسسات دینی در دانشگاه، تأثیرگذاری فرهنگی و تربیتی بوده؛ اما با صدور آیین‌نامه‌های ارتقای استادان، آنان را از مسیر اصلی دور کردیم و جلوگیری از رکود علمی دغدغه استادان گروه معارف در دانشگاه شده، ملاک استاد فقط مقاله و ارتقای علمی نباید باشد؛ بلکه به فرمایش مقام معظم رهبری تأثیرگذاری فرهنگی و تربیتی هم مورد توجه قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه تسخیر قلب دانشجویان مقدم بر تسخیر عقل آنهاست به استادان گروه معارف تأکید کرد: مطلقاً دنبال این نباشید که فقط کتاب را تدریس کنید. مهم این است که با دانشجو ارتباط ایجاد کرد و در قالب این ارتباط و رفاقت، شبهات عقیدتی و سایر شبهات را برطرف کنید.امروز اگر کسی در کلاس، دانشجویان را ناامید کند به فرموده مقام معظم رهبری بزرگ‌ترین خیانت را مرتکب شده؛ بنابراین باید با بیان پیشرفت‌ها و موفقیت‌های نظام جمهوری اسلامی در کلاس درس، دانشجویان را به آینده امیدوار کنیم.

 رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد استان خراسان رضوی عنوان کرد: استاد معارف باید سعه‌صدر داشته باشد و حق اظهارنظر و تضارب آرا به دانشجویان بدهد. باید عالم به عصر خویش و زبان مخاطبانمان باشیم تا بتوانیم دانشجویان را با استدلال مناسب قانع کنیم و اگر قرار است اثربخش باشیم باید با مطالعه زیاد به ابزار اثربخشی مجهز بوده و مجهز به علم روز باشیم.

لزوم تسلط دانشجویان به آموزش مهارت‌های زندگی

محسن مرادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی نیز بر آموزش مهارت‌های زندگی به دانشجویان و تسلط به علوم روز از سوی استادان گروه معارف تأکید کرد و گفت: استاد گروه معارف باید مسلط به علوم روز باشد تا بتواند پاسخگوی همه شبهات مطرح شده از سوی دانشجویان باشد. البته ما هم باید آموزش‌هایی را در این زمینه برای استادان داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت خسارت‌های توفان شب گذشته خراسان رضوی
  • نخستین رزمایش کمک مومنانه در بجنورد
  • توزیع ۵۵ هزار بسته معیشتی میان نیازمندان خراسان شمالی
  • جزییات بیشتر قطع یک درخت خطرساز در روستای کیسم آستانه اشرفیه
  • فلسفه حضور استادان حوزه در دانشگاه، تأثیرگذاری فرهنگی و تربیتی است
  • تعویض۵۰۰ هزار کولر آبی پرمصرف در خراسان رضوی
  • توزیع ۶ میلیارد تومان زکات فطریه میان نیازمندان استان ایلام
  • اخذ سند مالکیت امامزاده بی‌بی خدیجه خاتون(ع) شهرستان میبد
  • ۳۰۰ پرس غذای گرم در پارس‌آباد بین نیازمندان توزیع شد
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت