Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیأت‌های مذهبی طی ماه رمضان به یاد امیرالمؤمنین(ع) ۱۱۰ نقطه کشور و در هر نقطه توزیع ۱۱۰ هزار پرس غذا میان نیازمندان را هدف‌گذاری کرده‌اند. ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۶ فرهنگی دین ، قرآن و اندیشه نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش تسنیم، هادی شعبانی مسئول دفتر خدمات اجتماعی جامعه ایمانی مشعر با اشاره به ماهیت هیأت‌های مذهبی اظهار کرد: هیأت‌های مذهبی که از اجتماع محبان سید‌الشهدا(ع) شکل گرفته، فقط به تعظیم شعائر دینی محدود نمی‌شوند بلکه کارکردهای مختلفی را در دستور قرار می‌دهند که یکی از این کارکردها حضور فعال در عرصه‌های خدمات اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: اکنون هزار هیأت خدمت‌رسان در سراسر کشور درحال خدمت‌رسانی به محرومان و نیازمندانند که شاید کمتر از آن‌ها نام برده شود.

مسئول دفتر خدمات اجتماعی جامعه ایمانی مشعر تصریح کرد: از دیرباز هیأت‌ها در کمک به نیازمندان فعال و پیش‌قدم بوده‌اند اما طی چندسال‌ اخیر، هیأت در خیمه میاندار خدمت به صورت هدفمند، فعالیت‌های جهادی خود را در قالب پویش‌های منسجم دنبال می‌کنند.

وی از اجرای پویش «هر هیأت یک روستا» برای کمک به زلزله‌زدگان کرمانشاه و پویش « یاساقی‌العطاشی»  برای کمک به مشکل آب آبادان یاد کرد و گفت: هیأت‌های مذهبی همچنین در قالب پویش «مهرعاشورائیان» به تهیه لوازم‌التحریر مورد نیاز در مناطق محروم کشور پرداخته و در فروردین‌ماه سال گذشته نیز با اجرای پویش «سین هشتم»  به کمک سیل‌زدگان رفتند.

شعبانی خاطرنشان کرد: در بحران کرونا نیز هیأت‌های مذهبی در قالب پویش «خادمان سلامت» با هدف قرار دادن چهار گروه خانواده‌های سالمند، نیازمند، بدون سرپرست و درگیر با بیماری کرونا به تهیه اقلام مورد نیاز از جمله دارو و مواد غذایی اقدام کردند تا این گروه‌های پر خطر حضور کمتری در اجتماع داشته باشند.

وی با بیان اینکه نیروهای جهادی هیأت‌های مذهبی برای کمک به کادر درمانی در بیمارستان‌های درگیر با بیماری کرونا حضور یافته‌اند، عنوان کرد: این افراد بدون هیچ چشم‌داشت مادی در کنار بیماران کرونایی بوده و همچنان در حال خدمت‌رسانی به آن‌ها هستند.

شعبانی ادامه داد: در شرایطی که کشور با بحران کمبود ماسک روبرو بوده و برخی از فاسدان اقدام به احتکار ماسک به صورت انبوه کرده‌اند، هیأت‌های مذهبی به میدان آمده و تولید ماسک و مواد ضد عفونی را در دستور کار خود قرار داده‌اند و تا امروز نیز در حال ضدعفونی کردن معابر و امکان عمومی شهرها هستند.

وی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب نسبت به اجرای رزمایش گسترده همدلی و کمک مؤمنانه به نیازمندان عنوان کرد: هیأت‌های مذهبی برای لبیک به فرمان رهبر انقلاب اسلامی، عملیات گسترده‌ای را با دو مرحله مقدماتی و تمیکلی در دستور کار خود قرار داده‌اند.

مسئول خیمه مرکزی میداندار خدمت عنوان کرد: در مرحله مقدماتی با اجرای پویش "علی یاوران" هیأت‌های مذهبی تلاش می‌کنند تا طی ماه مبارک رمضان به یاد امیرالمؤمنین(ع) در 110 نقطه کشور و در هر نقطه 110 هزار پرس غذا و در مجموع 12 میلیون و 100 هزار پرس غذا را میان خانواده‌های نیازمند توزیع کنند که این هدف بزرگ نیازمند مشارکت عموم مردم است.

وی با بیان اینکه هیأت‌های مذهبی به دنبال مشارکت عموم مردم در رزمایش همدلی به نیازمندان هستند، مطرح کرد: طرح "خانواده حامی"  مرحله تکمیل کننده پویش علی یاوران است، در این مرحله تلاش می‌شود تا برای هر خانواده نیازمند یک خانواده حامی پیدا کنیم تا در طول ایام مختلف سال نیازمندان مورد حمایت افراد توانمند قرار گیرند.

شعبانی از استمرار حمایت و نظارت هیأت‌های مذهبی بر ارتباط میان دو خانواده نیازمند و حامی یاد کرد و افزود: هیأت میدانداری می‌شود که بتواند دو خانواده را به یکدیگر وصل کند تا این خانواده‌ها بتوانند در کنار یکدیگر قرار گرفته و هر دو به توانمندی مادی و معنوی مطلوب برسند.

وی خاطرنشان کرد: جهادگران، هیأت‌ها و خانواده‌هایی که هر ظرفیتی برای مشارکت در اجرای این رزمایش گسترده دارند می‌توانند با تلفن‌همراه خود کد دستوری *6655*44332211# را شماگیری نمایند و به این پویش بزرگ بپیوندند.

شعبانی با اشاره به اینکه تا به امروز 350 هیأت محوری برای مشارکت در این رزمایش اعلام آمادگی کرده‌اند، عنوان کرد: شماره تلفن ثابت 02128422213 ویژه هیأت‌های مذهبی در نظر گرفته شده است که این مجموعه‌ها می‌توانند با استفاده از آن، اطلاعات بیشتر را برای عضویت در پویش کسب کنند.

وی یادآور شد: ریزترین قطره‌ها اگر در کنار یکدیگر قرار گیرند می‌توانند یک لیوان آب را تشکیل داده و عطش یک فرد تشنه را رفع کنند؛ افراد علاقه‌مند برای مشارکت مالی در این پویش می‌توانند مبالغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6037997950044777 به نام مرکز نیکوکاری میاندار خدمت، واریز کنند تا با استفاده از مبالغ آن‌ها، بسته‌های غذایی تهیه شده و در مناطق محروم توزیع شود.

مسئول دفتر خدمات اجتماعی جامعه ایمانی مشعر با بیان اینکه جلسات هیأت‌های مذهبی در ماه مبارک رمضان با استفاده از بستر رسانه و فضای مجازی دنبال خواهد شد، گفت: خادمان هیأت‌های مذهبی که با رعایت کامل دستورالعمل‌های وزارت بهداشت، اقدام به پخت و بسته‌بندی مواد غذایی خواهند کرد، در کنار این مجاهدت، قرائت قرآن، منبر و مناجات را در محل پخت و بسته‌بندی غذا، برای توسل به ساحت مقدس اهل‌بیت(ع) (ع) درنظر گرفته‌اند و برنامه خود را برای مخاطبان هیأت منعکس خواهند کرد.

انتهای پیام/

R1444/P/S4,37/CT12 واژه های کاربردی مرتبط

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هیئت هیأت های مذهبی خدمات اجتماعی خانواده ها هیأت ها پرس غذا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۶۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه رازی پشت تورم ۳۱ درصدی مخفی شده است؟

به گزارش «تابناک» به نقل از فرارو، تورم نقطه‌ به‌ نقطه مهمترین عدد در گزارش تورم است که عقب‌نشینی کردنش از کانال ۴۰ درصد و رسیدنش به کف کانال ۳۰ درصد را باید به فال نیک گرفت اما هنوز یک پرسش مهم ذهن بسیاری را به خود مشغول کرده است؛ چرا ما این کاهش تورم را در زندگی روزمره خود احساس نمی‌کنیم؟ مردم کماکان به مغازه مراجعه می‌کنند و با انبوهی از کالا‌هایی مواجه می‌شوند که قیمت‌شان به صورت هفتگی بالا می‌رود. حتی وقتی قیمت روی کالا را می‌خوانند با تعجب بار دیگر آن را از فروشنده می‌پرسند و در آخر مجبورند خیلی از اقلام را از سبد خرید خود حذف کنند. آیا فرق است میان تورمی که مرکز آمار ایران به‌عنوان مرجع رسمی اعلام نرخ تورم و رشد اقتصادی ارائه می‌کند با گرانی بهای کالاها؟

اخباری که از وضعیت اقتصادی کشور‌های همسایه هر روز شنیده می‌شود و آن‌ها را در یک مبارزه تنگاتنگ برای بهبود وضع معاش شهروندان خود نشان می‌دهد، چطور؟ چقدر در این حس و حال ایجاد شده برای مردم نسبت به تورم نقش دارد؟ این‌ها سوالاتی است که از محمدتقی فیاضی، کارشناس مسائل اقتصادی جویا شده‌ایم. فیاضی در پاسخ به سوالات به پنج دلیل مهم اشاره می‌کند.

تورم دو وجه دارد

محمدتقی فیاضی می‌گوید تورم یک صورت واقعی دارد؛ یعنی آنچه اعداد و ارقام نشان می‌دهند اما وجه دومی هم وجود دارد: وجه دیگر تورم ذهنی است و همان چیزی است که افراد از وضعیت تورم ترسیم می‌کنند.

اگر نرخ تورم ۳۰ درصد اعلام شود، این رقم میانگین است که هم شامل کالا و خدمات می‌شود و هم شامل افراد در جامعه شهری و روستایی. اگر فردی در شهر زندگی می‌کند، حدود نصف درآمد خود را بابت اجاره می‌دهد. آن شخصی هم که در روستا زندگی می‌کند، ۷۰ درصد درآمد خود را صرف تهیه مواد غذایی می‌کند که بنابراین نرخ تورم برای او دیگر در حد ۳۰ درصد نیست و ممکن است ۵۰ یا ۷۰ درصد احساس شود.

محمدتقی فیاضی ادامه می‌دهد: در تورم‌های بالا، نرخ رشد مواد غذایی بالاتر است و چون مردم به صورت روزانه با این قیمت‌ها سروکار دارند، بنابراین احساس آن‌ها از تورم همیشه بالاتر از آنچه است که در عمل اتفاق می‌افتد.

تورم با گرانی فرق دارد

محمدتقی فیاضی اعتقاد دارد تورم یک پدیده بلندمدت است: یعنی اگر قیمت‌ها فقط برای یک سال افزایش پیدا کند، به آن تورم گفته نمی‌شود، بلکه گرانی است. حالا ممکن است نان گران شود یا بنزین یا خدماتی دیگر. اما وقتی تورم اتفاق می‌افتد که قیمت‌ها به طور مداوم و پی در پی بالا می‌روند که اقتصاد ایران گرفتار آن است و اتفاقا به انتظارات تورمی شکل می‌دهد که خودِ این موضوع می‌تواند محرک تورم باشد.

فروکش‌کردن انتظارات تورمی زمان‌بر است

تورم بالا از قبل انقلاب در اقتصاد ایران آغاز شد و طی ۴۵ سال به طور متوسط به میانگین ۲۵ درصد رسید، محمدتقی فیاضی، با ذکر این مقدمه می‌گوید: همین موضوع باعث شده تا در بلندمدت برای افراد یک ذهنیت شکل بگیرد و آن‌ها انتظار دارند که قیمت‌ها افزایش پیدا کند. بنابراین اگر تنها برای یک ماه یا یک سال قیمت‌ها کاهش پیدا کنند، ذهنیت شکل‌گرفته پاک نمی‌شود. باید دو تا چهار سال طول بکشد تا انتظار تورمی فروکش کند و واقعا کاهش قیمت توسط مردم احساس شود.

مقایسه با کشور‌های همسایه، مانع احساس کاهش تورم

مقایسه وضعیت ایران با دیگر کشور‌های همسایه از سوی ایرانی‌ها، تاثیر زیادی بر احساس و برداشت مردم از پدیده تورم دارد. محمدتقی فیاضی می‌گوید: در حال حاضر به‌واسطه ارتباطاتی که در سطح جهانی شکل گرفته، هیچ اتفاقی مخفی نمی‌ماند و مردم از طریق اخبار از حوادث و اتفاقات رخ داده در دیگر کشور‌ها حتی در دورافتاده‌ترین مکان‌ها مطلع می‌شوند. این شرایط باعث شده تا مردم نه‌تن‌ها وضعیت شهر خودشان را با دیگر شهر‌های کشور خود مقایسه کنند، نسبت به وضعیت کشور‌های مجاور هم حساس شوند.

این یک ذهنیت تاریخی هم محسوب می‌شود. برای مثال، مردم می‌بینند که نرخ تورم در کشور عراق که یک کشور جنگ‌زده محسوب می‌شود و گرفتار داعش است، اما وضعیت اقتصادی مشابه با ایران دارد و اقتصادش نفتی است، حدود یک تا دو درصد است؛ بنابراین مقایسه وضعیت ایران با کشور‌های همسایه مزید بر علت است که مردم بهبود اقتصادی را احساس نکنند. ضمن اینکه انتظارات تورمی روی توقعات مردم اثرگذار است.

نگاهی به آخرین وضعیت تورم

گزارش رسمی مرکز آمار نشان می‌دهد فروردین امسال، شاخص قیمت مصرف کننده خانوار‌ ایرانی به عدد ۲۳۶.۳ رسیده که نسبت به ماه قبل، ۲.۶ درصد افزایش، نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۳۰.۹ درصد افزایش و در ۱۲ ماهه منتهی به ماه جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل، ۳۸.۸ درصد افزایش داشته است.

تورم نقطه به نقطه از سال ۹۷ به بعد مدام در حال افزایش بود. سال ۹۸ از ۴۰ درصد عبور کرد و سال ۱۴۰۱ به ۴۶.۵ درصد رسید. سپس در میانه سال گذشته از سرعتش کاسته شد و در اسفند ۱۴۰۲ با تورم نقطه به نقطه ۳۲.۲ درصد رسیدیم. این عدد را آن موقع، کمترین رقم در ۴۳ ماه متوالی می‌دانستند. کاهش سرعت تورم نقطه به نقطه فروردین امسال با رسیدن به ۳۰.۹ درصد ادامه پیدا کرد.  

تورم ۳۰.۹ درصدی فروردین یعنی قیمت کالا‌ها و خدمات به‌طور متوسط عوض ۴۶.۵ درصد، بار سرعت ۳۰.۹ درصد افزایش پیدا می‌کند.

منظور از تورم نقطه به نقطه، درصد تغییر عدد شاخص قیمت نسبت به ماه مشابه سال قبل است. در فروردین ماه ۱۴۰۳، تورم نقطه به نقطه خانوار‌های کشور، ۳۰.۹ درصد بوده است؛ یعنی خانوار‌های کشور به طور میانگین، ۳۰.۹ درصد بیشتر از فروردین ماه ۱۴۰۲ برای خرید یک «مجموعه کالا‌ها و خدمات یکسان» هزینه کرده‌اند. تورم نقطه به نقطه فروردین ماه ۱۴۰۳، در مقایسه با ماه قبل، ۱.۴ واحد درصد کاهش داشته است.

دیگر خبرها

  • هیأت ظرفیتی برای اجتماع قلوب و تربیت انسان انقلاب اسلامی
  • برنامه‌های جشن هیات‌های مذهبی برای حضرت معصومه(س) اعلام شد
  • دشمنان به دنبال ضربه به هیات‌های مذهبی هستند
  • هیات های ورزشی ناشنوایان تقویم منسجم داشته باشند
  • شهادت رئیس هیات تطبیق مصوبات دولت با قوانین درباره قالیباف
  • پویش هوای دختری در فارس برگزار می‌شود
  • چه رازی پشت تورم ۳۱ درصدی مخفی شده است؟
  • ۲ بانک رئیس هیات مدیره پرسپولیس را مشخص می‌کنند
  • شهرکرد خنک‌ترین مرکز استان کشور
  • پویش «با انرژی» و اهداء جوایز نفیس به صرفه جویان در برق در مازندران